iwonka221 @ 25 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=420920Witaj! Robiłam Twoje paszteciki na wigilię i coś musiałam zrobić żle.gdyż ciasto mi się jakby to nazwać popękało.A przypadkiem nie nałozyłaś za duzo farszu? Trzeba było dziurke zrobić, aby para miała czym buchać
Równiez zrobiłam z tego przepisu paszteciki, wyszły niezłe, ale tylko niezłe. Nadal szukam idealnego
Aczkolwiek mogę polecić z czystym sumieniem ten przepis - bezproblemowy, a ciasto całkiem smaczne
burek @ 25 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=420979Za mało soli dałam do ciastaJa też mam zawsze problem z solą w drożdżowym
Mycha @ 26 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=421120Ja tez za malo soli dalam , a po odgrzaniu w mikrofalowce byly sucheDlaczego tak wyszlo?A mrozone podgrzewałaś, czy nie? Bo jesli nie, to było je wodą wypedzlować, żeby nabrały wilgociZwłaszcza spody.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia