iwonka221 @ 25 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=420920Witaj! Robiłam Twoje paszteciki na wigilię i coś musiałam zrobić żle.gdyż ciasto mi się jakby to nazwać popękało.A przypadkiem nie nałozyłaś za duzo farszu? Trzeba było dziurke zrobić, aby para miała czym buchać![]()
Równiez zrobiłam z tego przepisu paszteciki, wyszły niezłe, ale tylko niezłe. Nadal szukam idealnego![]()
Aczkolwiek mogę polecić z czystym sumieniem ten przepis - bezproblemowy, a ciasto całkiem smaczne![]()
burek @ 25 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=420979Za mało soli dałam do ciasta
Ja też mam zawsze problem z solą w drożdżowym![]()
Mycha @ 26 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=421120Ja tez za malo soli dalam , a po odgrzaniu w mikrofalowce byly sucheDlaczego tak wyszlo?
A mrozone podgrzewałaś, czy nie? Bo jesli nie, to było je wodą wypedzlować, żeby nabrały wilgociZwłaszcza spody.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.