duende @ 21 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947661Kasha, ja miksowałam żyrafą, blenderem by raczej nie wyszło, bo za gęsta ta masa. Maszynką do mięsa chyba też by wyszło dobrze, więc rób czym masz ochotę
Żyrafom nie dało rady, za to fajnie poszło blenderem![]()
kasha @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947678Żyrafom nie dało rady, za to fajnie poszło blenderem
no widzisz![]()
grunt, że się udało.
I jak? próbowałaś??
duende @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947725no widzisz![]()
grunt, że się udało.
I jak? próbowałaś??jakoś się wystrachałam i dziś drugi raz pasteryzuję, jak wystygnie to będziem jeść![]()
bietka @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947983Ależ bojazliwa jesteś.My już drugi rzut jemy bez pasteryzacji/po kilka dni w lodówce stoi/ i jakoś zyjemy.
A bo straszyć zaczęli![]()
Więc tak, pasztet jest świetnyale nie wiedziałam jak go solić i jest ciut zbyt słodki od marcheweczki,![]()
gdy dodawałam przyprawy to paszczę mi wyżarło taki był słony i pieprzny a po pasteryzacji stracił na mocy czyli mam pieprzyć i solić na maxa![]()
Fajny z niego pasztet, wreszcie wiem co jemmyślę, że z dodatkiem pieczarek byłby też smakowity![]()
![]()
Dziękuję za pyszny przepis Duende![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.