ajaj, piękne! Dziękuję za zdjęcie
ptysza Member Sie 14, 2007 50 0 0 Sty 5, 2012 #42 super! faktycznie inne w smaku bez tej ilosci oleju bardzo nam smakowaly - juz nigdy w zyciu nie bede smazyla
super! faktycznie inne w smaku bez tej ilosci oleju bardzo nam smakowaly - juz nigdy w zyciu nie bede smazyla
OdrobinaFinezjiwKuchni Member Cze 7, 2012 3 0 0 Cze 7, 2012 #43 Ciekawy pomysł Uwielbiam placki ziemniaczane, na pewno wypróbuję
doris71 Member Lis 9, 2008 9,365 0 0 Sie 13, 2012 #44 siedzą w piecu, w tym czasie umyłam graty od robota i mam czas żeby tu zajrzeć są pyszne i przyjemne w pieczeniu, dziękuję Ostatnią edycję dokonał moderator: Sie 13, 2012
siedzą w piecu, w tym czasie umyłam graty od robota i mam czas żeby tu zajrzeć są pyszne i przyjemne w pieczeniu, dziękuję
kermidt Member Wrz 17, 2004 44,979 6 0 Sie 13, 2012 #45 QUOTE (lemina @ 6 Oct 2011, 21:29 ) index.php?act=findpost&pid=1192546Jak bez tłuszczu, to z gofrownicy Ostatnio robiłam - mam pięć serduszek w dwóch kółkach - dobre wyszły Tylko ja jeszcze boczku dodaję, żeby były bardziej zapychające. Najpiękniejsze jest to, że sprzątanie potem jest bajką. W gofrownicy też ostatnio zrobiłam placki z jabłkami. O wiele lepsze były, nienasączone tłuszczem. Ale rada! Musze tak racuszki pelnoziarniste zrobic! Ziemniaczane tez, ale malzonek musi utrzec Kliknij, aby rozszerzyć...
QUOTE (lemina @ 6 Oct 2011, 21:29 ) index.php?act=findpost&pid=1192546Jak bez tłuszczu, to z gofrownicy Ostatnio robiłam - mam pięć serduszek w dwóch kółkach - dobre wyszły Tylko ja jeszcze boczku dodaję, żeby były bardziej zapychające. Najpiękniejsze jest to, że sprzątanie potem jest bajką. W gofrownicy też ostatnio zrobiłam placki z jabłkami. O wiele lepsze były, nienasączone tłuszczem. Ale rada! Musze tak racuszki pelnoziarniste zrobic! Ziemniaczane tez, ale malzonek musi utrzec Kliknij, aby rozszerzyć...
kasha Member Wrz 25, 2004 20,571 3 0 Sie 14, 2012 #46 Bardzo zachęcający sposób pieczenia ale muszę szybko wątek opuścić, bo jak nic jutro mąż, który ma hopla na punkcie placków ziemniaczanych, zagoni do pieczenia, zakopcie szybko ten wątek żeby na górze nie siedział
Bardzo zachęcający sposób pieczenia ale muszę szybko wątek opuścić, bo jak nic jutro mąż, który ma hopla na punkcie placków ziemniaczanych, zagoni do pieczenia, zakopcie szybko ten wątek żeby na górze nie siedział