samanta @ 13 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920819Moje pierniczki po upływie tego czasu może nie są miękkie i nie oczekuj e tego od nich. Ale są pyszne , przepyszne. tak pyszne, że mało ich zostało i chyba dorobię jeszcze jedną porcję.Ja dorabiałam 2 razyLeżą sobie w kuchni , że może wciągną wilgoć z powietrza, ale to nic nie daje-każdy wyjada takie jakie są. Czyli nie są zbyt twarde..., zawsze smakują.
Marg @ 19 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923173Właśnie popełniłam. Są takie jak być powinny. I takie.... hmm.... mało problematyczneMoże potem wrzucę foty.
Następnym razem czyli zaraz po świętach upiekę podwójną, nie, potrójną porcję i schowam tak, żeby nikt ale to nikt ze mną na czele nie znalazł. One jak poleżą to są nawet lepsze niż katarzynki. Tylko bardzo wychodne są niestety![]()
miglietta @ 23 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1218235a moje nie zmiękłyspróbuję jeszcze raz
Metoda na "zmiękczanie" to zapuszkować z dodatkiem skórki cytrusów albo jabłek.
h-elen @ 24 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1218275Metoda na "zmiękczanie" to zapuszkować z dodatkiem skórki cytrusów albo jabłek.dzięki, tak zrobię![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.