Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Po ilu dniach pierniczki z tego przepisu robia sie miękkie i nadaja sie do zjedzenia?
Bo ja mam fobię pierniczkową, bo kilka razy wyszły takie kamyczki, że nikt sie ich nie czepił...ale za to na choince do końca wisiały
Wczoraj je upiekłam. Troszkę mi wyrosły i niektóre nie bardzo zachowały kształty... Są przyjemnie chrupiące...
Debiutowałam z witrażykami - świetnie sprawdziły się landrynki Wedla
Pokaż załącznik 3689
Mają cudowne kolory.
Upiekłam je 3.XII i tak sobie do nich zaglądam i twardawe są - to może nie zmiękną
A pachną przecudnie. W niedzielę biorę się za lukrowanie, ozdabianie ich i mam pytanie, czy lukier mi ich nie rozmięknie, dadzą się na choinkę powiesić, bo pojęcia bladego ni mom