iwona44 @ 15 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=637954A jak z tym przechowywaniem,macie już jakieś doświadczenie w tej kwestii,tz.jak długo,w czym i gdzie ewentualnie przechowywać
Moj (co prawda z przepisu Ines, ale ona sa b.podobne) stoi sobie w piekarnimi, w formie, w ktorej pieklam juz 8 dni. Wyglada idealnie. Ludze sie, ze jeszcze pociagnie do swiatJak nie, to zjemy wczesniej.![]()
![]()
Oczywiscie nie jest ani przelozony powidlami, ani niczym poladny. To juz przed planowanym spozyciem.
JotHa @ 16 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=638211Moj (co prawda z przepisu Ines, ale ona sa b.podobne) stoi sobie w piekarnimi, w formie, w ktorej pieklam juz 8 dni. Wyglada idealnie. Ludze sie, ze jeszcze pociagnie do swiatJak nie, to zjemy wczesniej.![]()
![]()
Oczywiscie nie jest ani przelozony powidlami, ani niczym poladny. To juz przed planowanym spozyciem.No to w poniedziałek najdalej we wtorek piekę pierniczek
Azazelle @ 30 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782444Joanno, rewelacyjna idea! Mam do zagospodarowania słoik dżemu pomarańczowego, który mi absolutnie nie podszedłDzięki za pomysł na coś korzennego, pomarańczowy piernik z cynamonem i imbirem powinien być całkiem sympatyczny![]()
Cieszę się, że mogłam zainspirować.![]()
Na drugą połowę słoika polecam Ci ten przepis:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26586
Baby14 @ 30 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782445Robiłam wczoraj tylko zamiast margaryny dałam olej.Bardzo dobry pomysł!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.