JotHa @ 14 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=789871Ewo, jak Twoje miekkna ?te pierwsze, które piekłam z ciasta bardzo elastycznego i nie sypiącego się są OK. fakt, że trochę stwardniały, nie są tak miękkie jak były przez 2 dni, ale ok. Natomiast te z tego ciasta twardego nie zmiękły nic. Dziwne, bo one są bardziej miękkie w środku, ale twarde na zewnątrz, że jak się puknie to jak w drewnono i brzydkie wyszły niestety
podczas pieczenia powyłaziło to, że ciasto się sypało i nie są takie idealne jak te pierwsze, nie są takie gładkie. Tak dumam, może to wina miodu? Bo do tych ostatnich sztuczny dałam, a do poprzednich swojski![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.