JotHa @ 14 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=789871Ewo, jak Twoje miekkna ?te pierwsze, które piekłam z ciasta bardzo elastycznego i nie sypiącego się są OK. fakt, że trochę stwardniały, nie są tak miękkie jak były przez 2 dni, ale ok. Natomiast te z tego ciasta twardego nie zmiękły nic. Dziwne, bo one są bardziej miękkie w środku, ale twarde na zewnątrz, że jak się puknie to jak w drewnono i brzydkie wyszły niestety
podczas pieczenia powyłaziło to, że ciasto się sypało i nie są takie idealne jak te pierwsze, nie są takie gładkie. Tak dumam, może to wina miodu? Bo do tych ostatnich sztuczny dałam, a do poprzednich swojski![]()
![]()
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia