Lud_
Member
- Maj 19, 2008
- 1,369
- 0
- 0
Izolda @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828152Ale ze mnie wiśnia, zapomniałam zdjęcie pochwalić![]()
Lud_ ja je zauważyłam, tylko zapomniałam napisać, że bardzo ładne i apetyczne, serio, serio![]()
Izolda @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828152Ale ze mnie wiśnia, zapomniałam zdjęcie pochwalić![]()
Lud_ ja je zauważyłam, tylko zapomniałam napisać, że bardzo ładne i apetyczne, serio, serio![]()
Izolda @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828152Ale ze mnie wiśnia, zapomniałam zdjęcie pochwalić
Izolda, ja też, ja też... wiśnia jestemZapomniałam się tu dopisać, a pierogi robiłam już dwa razy
Więc naprawiam swój błąd.![]()
Sos i pierogi są rewelacyjne! Dzięki za przepis!![]()
Lud, naleśniki![]()
Margot @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828293kurcze ,a ja widziałam piękna nalewke wiśniową ,a tu dwie wiśnie ,jak znalazł mi sie przydadzą
Margot, nalewka może być, bylebyś dżemu wiśniowego nie chciała z nas robić
To mówiłam ja - wiśnia![]()
![]()
Ilona @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828106Tylko,ze dla mnie to za "ostre" smaki. Nie lubie z tego pomijam
Sis, nie kojarzę warzywa, które poddane obróbce termicznej, nie staje się słodkawe. Cebula, seler i por nie są tu wyjątkiem.![]()
Margot @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828293kurcze ,a ja widziałam piękna nalewke wiśniową ,a tu dwie wiśnie ,jak znalazł mi sie przydadzą
Proponuję pierogi. Na obiad z soczewicą a na deser z wiśniami![]()
Sinistra @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828366Sis, nie kojarzę warzywa, które poddane obróbce termicznej, nie staje się słodkawe. Cebula, seler i por nie są tu wyjątkiem.
Chodzi mi o to,ze te smaki dominują. Nie lubie jak bardziej czuć por, seler niz pieczarki itd.![]()
No nie rusze tego i koniec![]()
Maraa @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828291Lud, naleśniki
Margot @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828293A naleśniki smakowicie wygladaja LudCo wy tak wszystkie nagle z tymi komplementami![]()
![]()
Maraa @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828301Margot, nalewka może być, bylebyś dżemu wiśniowego nie chciała z nas robić
To mówiłam ja - wiśnia![]()
Sinistra @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828366Proponuję pierogi. Na obiad z soczewicą a na deser z wiśniami
Trzeba by je wydrylować![]()
Co za inteligentny dialog![]()
Ilona @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828374Chodzi mi o to,ze te smaki dominują. Nie lubie jak bardziej czuć por, seler niz pieczarki itd.![]()
No nie rusze tego i koniec
Dla mnie nie czuć ich bardziej niż pieczarek. Ot, dodają aromatu.
A pieczarek zawsze możesz dać więcej. Ja dałam np. więcej cebulki, bo lubię![]()
Izolda @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828457Ilonka to ja bym Ci gotować nie mogła, bo dla mnie musi być czuć por i seler, to jedne z moich ukochanych warzyw, z resztą którego warzywa ja nie kocham![]()
![]()
![]()
![]()
A nie mozesz robic w 2 garachDla mie nie dodawać tychże i obie strony będą zadowolone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ilona @ 27 Feb 2009 napisał:
Ilona @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828500Allle masz kwiatów![]()
O i widze, ze mamy podone meble. też mam jasne fronty a blaty ciemne![]()
Ilonka te kwiaty to tylko niewielka część![]()
A meble już takie były jak przyszłam, znaczy chłop sobie sam takie kupił, ale nie powiem, podobają mi się, sama też bym takie wybrała, najbardziej podobają mi się z naturalnego drewna, takie tylko polakierowane.
Ilona @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828500Allle masz kwiatów![]()
O i widze, ze mamy podone meble. też mam jasne fronty a blaty ciemne![]()
Musisz być bardzo głodna![]()
Lud_ @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828542Izolda, fajna kuchnia.
Ja też mam małą - bardzo małąi znam ten ból. A najgorzej jest, jak zachce nam się z mamą i babcią równocześnie gotować - ułaaaa!![]()
Ja na szczęście całą kuchnię mam tylko dla siebie, mieszkam sama z połówkiem, a wg niego w kuchni nie ma nic ciekawego do roboty, więc mi nie przeszkadza![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.