Maraa @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729159P.s. Zdjęcia nie są zbyt udane, bo robione w pośpiechu i przy złym świetle.Ale kokietujesz![]()
śliczne zdjęcia!
Joanna @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729209Marao, udał Ci się sernik doskonały!![]()
Mam nadzieję, że smakuje równie dobrze, jak wygląda.
Joanno, doskonały to jest Twój sernik, jest wyższy i ma taki śliczny kolor. Ale mnie się też może taki kiedyś uda.![]()
Smakuje, rewelacyjnie! Dla mnie, zupełnie nowy smak sernika.
Beatko, ja nie kokietuję, naprawdę.![]()
Mam tylko taką "chorobę"... ciągle wydaje mi się, że mogłabym coś zrobić lepiej.
Joanna @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729236Choć chodzi mi też po głowie nowy sernik z piankową polewą z marschmallows..![]()
Joanno, proszę o przepis! Bardzo proszęBo wydaje mi się, że to idealny sernik dla dzieci.![]()
![]()
Joanna @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729240Nie wiem, czy z taką ilością czekolady nadaje się dla dzieci, ale sama popatrz:
http://www.epicurious.com/recipes/food/vie...-BERRIES-242718
Mnie zainteresowała głównie ciekawa polewa, tylko nie wiem, czy się uda bez wodorowinianu potasu...
Można by spróbować z proszkiem do pieczenia, też zawiera ten rodzaj substancji. No, a sernik...chyba jednak nie dla dzieci ale piankę można wykorzystać do innych wypieków.![]()
Joanna @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729249No właśnie gównie o tę piankę mi chodzi.![]()
Tylko nie wiem, czy się ją jeszcze krótko zapieka, czy tylko traktuje dla urody palnikiem....![]()
Jak myślisz?Skonsultuję się ze szwagrem i dam znać![]()
Maraa @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729159P.s. Zdjęcia nie są zbyt udane, bo robione w pośpiechu i przy złym świetle.Lud_ @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729165Trzepnąć Cię?
Zdjęcia są ZABÓJCZE!Nie ograniczę się do słów a przejdę do czynów![]()
Zdjęcia są obłędne, czego Ty się, kobieto, czepiasz?
Sinistra @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729277Nie ograniczę się do słów a przejdę do czynów![]()
Zdjęcia są obłędne, czego Ty się, kobieto, czepiasz?Sini dobrze mówi ,więcej bardzo dobrze mówi
Margot @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729345Sini dobrze mówi ,więcej bardzo dobrze mówiAłłłaaa...! Sini...boli! Bardzo boli!No dobra, już nie będę się czepiać!![]()
![]()
![]()
Margot i Ty przeciwko mnie...
Tylko nie bij mocno![]()
![]()
tatter @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729273Ten topping najlepiej (jak pisze kobita) palnikiem, albo pod bardzo goracym grillem 4cm od niego przez ok 2 minutki.
A Cream of Tartar mozna zastapic sokiem z cytryny lub octem (jak do Pavlovej), dodany dla uzyskania kremowej konsystencji. A tak swoja droga to ten suchy kwas nie jest dostepny w PL?No... i życzliwość Tatter nie pozostawiła nas na długo z tym dylematem Joanno![]()
Tatter, dziękuję!![]()
tatter @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729273Ten topping najlepiej (jak pisze kobita) palnikiem, albo pod bardzo goracym grillem 4cm od niego przez ok 2 minutki.
A Cream of Tartar mozna zastapic sokiem z cytryny lub octem (jak do Pavlovej), dodany dla uzyskania kremowej konsystencji. A tak swoja droga to ten suchy kwas nie jest dostepny w PL?Dzięki!![]()
![]()
Angielskiego nie posiadam, więc tylko dokładnie przyjrzałam się zdjęciu.Nie byłam jednak pewna, czy to palnik, czy grill.![]()
![]()
Cream of Tartar niestety nie jest u nas dostępny. Trzeba będzie kombinować z sokiem z cytryny.![]()
Maraa @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729366No... i życzliwość Tatter nie pozostawiła nas na długo z tym dylematem Joanno
Nie pierwszy i mam nadzieję - nie ostatni raz.![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.