Ludowa @ 17 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=564351Carmel, patrzę, patrzę, i kruszonki nie widzę...
![]()
No jak, jak można bez kruszonki?!
nie umie zrobić kruszonki
Carmel @ 17 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=564459nie umie zrobić kruszonki'Kruszysz' mąkę z cukrem i masłem/margaryną, dosypując i dodając w miarę potrzeb, i wsio. Na pierwszej stronie są dokładne proporcje i gramatury.
Warto zrobić z kruszonką, oj warto![]()
![]()
Carmel @ 17 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=564459nie umie zrobić kruszonkiA wszystko jak na tacy w pierwszym poście![]()
lullaby @ 18 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=564764A wszystko jak na tacy w pierwszym poście
tak wiem
ale i tak mi się nie udaje
Carmel @ 18 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=564943tak wiem
ale i tak mi się nie udajeKażdy ma jakąś piętę Achillesową.![]()
Tobatka @ 28 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=570410Jejku, naprawdę jestem szczęsliwa, że udało mi się wklepac tutaj coś, co tyle osób zachwyciło, a co jest takie w sumie genialnie banalne i proste
Tobatko, chcialabym tylko dodac, ze z tego ciasta wychodza znakomite muffinkiJuz 3 razy je robilam. Z polowy porcji jest na dokladnie 6 muffinkow, czyli tyle zeby zjesc i sie nie przejesc![]()
![]()
Tobatka @ 28 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=570410Jejku, naprawdę jestem szczęsliwa, że udało mi się wklepac tutaj coś, co tyle osób zachwyciło, a co jest takie w sumie genialnie banalne i proste
Ano, my też jesteśmy szczęśliwe, że udalo Ci się coś takiego wklepać![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.