kajtek @ 6 Mar 2009 napisał:
Lud_ @ 6 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=831483Te plamy, cętki. Wygląda jak ser sernikowy.Ludto posypka
z ciasta kruchego uformowałam wałeczek odrywałam kawałki i spłaszczałam w palcach![]()
![]()
kajtek @ 6 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=831485Ludto posypka
z ciasta kruchego uformowałam wałeczek odrywałam kawałki i spłaszczałam w palcach![]()
![]()
![]()
Na kruszonkę mi to nie wyglądało, a praktycznie to ona, tylko w innej formie![]()
Jaka ja jestem dennie glupia![]()
Nie zapisalam sobie proporcji!!!
kajtek @ 26 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=849696Iwona to drugie rób szybko i fotkę dawaj
Pewnie będzie następny bo obdarzono mnie mrożonymi jagodami,ale kiedy to nie wiem,wiosna i mam takiego lenia,że na nic nie mam ochoty,ale na niedzielę zwykle coś piekę więc pewnie i tym razem tak będzie,i postaram się nie zapomnieć o fotce,ale podobno skleroza nie boli![]()
Vidarka @ 26 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=849707ABBRA-znowu mi tym talerzem jezdzisz po oczach![]()
Jakoś tak mi się sam napatoczył![]()
![]()
Maraa @ 26 Apr 2009 napisał:
Tobatka @ 30 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=851193Cieszę się, że smakuje Wam i jesteście mu wierne (to do stałych wykonawczyń) i pokusiłyście się (to do nowych)..![]()
PS. Rabarbar już jest? Mniaaaaam.. Uwielbiam!
Tak! Rabarbar juz jest. Pieke z pierwszym produktem z wlasnej grzadki i bardzo jestem ciekawa, jak bedzie smakowal.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.