Zaciekawiło mnie to... Podudzia kupione, pieczarki tez by sie w lodówce znalazły ... Czas na próbowanie...
Nigdy w zyciu nie luzowalam kosci...To jest bardzo proste, tylko mnię się ścięgna majdają i je wycinam![]()
Witam
Jak mi się uda, to dziś wypróbuję ten przepis. Mam jedno pytanie - czy ktoś może piekł udka bez podsmażania? Np. posmarowane jakąś marynatą?
Mam ochotę tak właśnie spróbować - wyluzować, napchać pieczarek, posmarować oliwą zmieszaną z jakimiś ziołami i do piekarnika.Jam tak uczyniłasurowe wsadziłam do blaszki, polałam majonezem z ketchapem i tak się smażyło, mniamć![]()
![]()
Witam
Jak mi się uda, to dziś wypróbuję ten przepis. Mam jedno pytanie - czy ktoś może piekł udka bez podsmażania? Np. posmarowane jakąś marynatą?
Mam ochotę tak właśnie spróbować - wyluzować, napchać pieczarek, posmarować oliwą zmieszaną z jakimiś ziołami i do piekarnika.
pozdrawiam serdecznie
BasiaJa tak zawsze traktuje udka, najpierw poleza w przyprawach jak jest czas, a potem wsadzam do kombiwara i pieke, wiec zaczynaja sie piec w zimnym i zawsze sa super!!
Zreszta w kombiwarze robione udka najbardziej nam smakuja![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.