BeataSz @ 28 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=781915Dasz radę NA PEWNO! to jest proste, bardzo proste.Zrobiłam i jest pyszne, na pewno bede powtarzala ten przepis. A to luzowanie dzieki Twoim zdjeciom okazalo sie nie takie straszne![]()
yenulka @ 27 Sep 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=177089mam zamiar sie z tym zmierzyc <!--emoid--><!--endemo-->
Beata, jak robisz w sezamowej paneircie, to jest jajko-sezam czy jak? i to sie nie przypala jak sie przesmaza na patelni? znaczy ten sezam czy sie nie przypala?
i potem na dopiekanie jak wkladasz do piekarnika to jaka temperatura w przyblizeniu? ulozyc na blasze z piekarnika i podlac czyms czy tak na sucho? odwracac czy nie?
sorry za ilosc gooopich pytan <!--emoid--><!--endemo-->
pzdr
yennczy ma ktoś fotki z wycia gania kostek z tych podudzi, bo tu już nic nie widać..,![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.