Krystyna9
Well-known member
- Cze 7, 2007
- 16,409
- 2,355
- 113
Izolda @ 27 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008874Krysiu mistrzostwo, widzę, że radzisz sobie już doskonale z pieczeniem razowca, co jeden to piękniejszy. bo ja szczęśliwie posiadam Dobrego Ducha(dziękuję Ci Izoldo), czuwającego nad moim pieczeniem razowca
bo ja szczęśliwie posiadam Dobrego Ducha(dziękuję Ci Izoldo), czuwającego nad moim pieczeniem razowca .
.
Krystyna9 @ 27 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008880bo ja szczęśliwie posiadam Dobrego Ducha(dziękuję Ci Izoldo), czuwającego nad moim pieczeniem razowca .
. Że niby ja? Eee, ten duch to ostatnio był trochę nieobecny duchem
Że niby ja? Eee, ten duch to ostatnio był trochę nieobecny duchem , więc ten piękny chleb to wyłącznie Twoja zasługa Krysiu, a ja właśnie próbuję wyhodować nowy zakwas, poprzedniemu złośliwie wyrosła broda - pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
, więc ten piękny chleb to wyłącznie Twoja zasługa Krysiu, a ja właśnie próbuję wyhodować nowy zakwas, poprzedniemu złośliwie wyrosła broda - pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.

JotHa @ 4 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1011929Piekny !i pyszny, a wcale nie jest kłopotliwy w pieczeniu
(a Ty nie śpisz ?)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.