- Maj 8, 2007
- 175
- 0
- 0
Nie zauważyłam aby takie danko pojawiło się na forum tak więc wklepuję, ponieważ jest naprawdę pyszne.
Składniki:
0,5kg twarogu
ok 1,5 pętka kiełbaski
3-4 cebule
Przygotowanie:
Kiełbasę podsmażamy na patelni, nie trzeba dodawać tłuszczu, ponieważ kiełbaska go "puści". Twaróg dzielimy na 2 talerze i delikatnie rozkruszamy. Posypujemy przesmażoną kiełbaską. Na pozostałym z niej tłuszczyku szklimy cebulkę i dosalamy do smaku. Wykładamy na twaróg z kiełbasą. Smacznego.
Mimo że robiłam dziś taki obiad, niestety nie zrobiłam zdjęć. Jednak zapewniam że smakuje bosko jak powiedział mój P.
Składniki:
0,5kg twarogu
ok 1,5 pętka kiełbaski
3-4 cebule
Przygotowanie:
Kiełbasę podsmażamy na patelni, nie trzeba dodawać tłuszczu, ponieważ kiełbaska go "puści". Twaróg dzielimy na 2 talerze i delikatnie rozkruszamy. Posypujemy przesmażoną kiełbaską. Na pozostałym z niej tłuszczyku szklimy cebulkę i dosalamy do smaku. Wykładamy na twaróg z kiełbasą. Smacznego.
Mimo że robiłam dziś taki obiad, niestety nie zrobiłam zdjęć. Jednak zapewniam że smakuje bosko jak powiedział mój P.