ZuzMa
Member
- Wrz 29, 2013
- 49
- 0
- 0
Jejciu wybaczcie,ze tak skomentuje ale nie moge sie powstrzymac.
Rady o samej Tatter i Mirabelki , mistrzynie z ktorych wspanialych przepisow korzystalam nie raz,az mi sie lezka w oku zakrecila.
Ja nie podsypuje maka, bo juz wlasnie kiedys u Mirabelki wycztalam ,ze im luzniejsze ciasto tym lepiej. I skladalam dwukrotnie. Fajnie wyrosl mi ostatnio ale przy nacieciu padl wiec moze zbyt slabo naciagniety wierzch bochenka? Dzis niewiem co bedzie ,bo ciasto mam jeszcze luzniejsza a dalam polowe maki wysoko bialkowej .Raczej bede go piec w garnku na wszelki wypadek .
Rady o samej Tatter i Mirabelki , mistrzynie z ktorych wspanialych przepisow korzystalam nie raz,az mi sie lezka w oku zakrecila.
Ja nie podsypuje maka, bo juz wlasnie kiedys u Mirabelki wycztalam ,ze im luzniejsze ciasto tym lepiej. I skladalam dwukrotnie. Fajnie wyrosl mi ostatnio ale przy nacieciu padl wiec moze zbyt slabo naciagniety wierzch bochenka? Dzis niewiem co bedzie ,bo ciasto mam jeszcze luzniejsza a dalam polowe maki wysoko bialkowej .Raczej bede go piec w garnku na wszelki wypadek .