reniam_123
Well-known member
- Mar 5, 2009
- 12,619
- 4,749
- 113
kermidt @ 20 Jun 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1662868Joanno, lepiej pozno jak wcale![]()
Budyn gotuje taki
1 jajko
po 2 lyzeczki maki pszennej i ziemniaczanej
400 ml mleka
cukier waniliowy
duza lyzka masla
To proporcje na budyn do jedzenia. Dzis bede robic na gesto i laczyc z serkiem. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Sernik na zimno na delicjach z jagodami na wierzchu...
Ach, jak zrobic.
Mleko zagotowac i stale mieszajac dodac roztrzepane jajka wymieszane z maka i odrobina mleka.
Budyn z samej maki pszennej jest mniej gladki.Dzisiaj wykorzystam ten przepis![]()
Ker, a cukru tyle co tego waniliowego, czy dodajesz jeszcze?
Ostatnią edycję dokonał moderator: