- Wrz 14, 2004
- 11,744
- 0
- 0
Taki sobie wątek, w którym można by się pytać o to: czy, dlaczego, jak, etc., a nie są to pytania związane z jednym przepisem, tylko ogólne.
Np. "Dlaczego, do licha ciężkiego, wykipiała mi woda z TM podczas gotowania ziemniaków i jednoczesnego parowania filetów z ryby, skoro wlałam do garnka 7 miarek (MT) jak stoi napisane w przepisie książkowym?"
Jobi już mi co prawda wyjaśniła, że w książce najprawdopodobniej jest błąd, bo nie powinno być więcej niż 5 MT, no ale może ktoś jeszcze będzie mieć taki problem?
Przy okazji może jeszcze drugi wątek by się nadał, pt. "błędy zauważone w książkach dołączonych do TM"...
Np. "Dlaczego, do licha ciężkiego, wykipiała mi woda z TM podczas gotowania ziemniaków i jednoczesnego parowania filetów z ryby, skoro wlałam do garnka 7 miarek (MT) jak stoi napisane w przepisie książkowym?"
Jobi już mi co prawda wyjaśniła, że w książce najprawdopodobniej jest błąd, bo nie powinno być więcej niż 5 MT, no ale może ktoś jeszcze będzie mieć taki problem?
Przy okazji może jeszcze drugi wątek by się nadał, pt. "błędy zauważone w książkach dołączonych do TM"...

Ostatnią edycję dokonał moderator: