Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
"Bridge rolls"-buleczki drozdzowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 502006" data-attributes="member: 626"><p>Możesz piec z mąki typu 650 albo 720. Albo po prostu z jakiejkolwiek pszennej o zawartości białka co najmniej 10% .</p><p>Właśnie sie wyrabiają, zupełnie zapomniałam o tym przepisie, a te bułeczki są takie pyszne. Nie chciało mi się bawić z miękkim masłem i po prostu je rozpuściłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 502006, member: 626"] Możesz piec z mąki typu 650 albo 720. Albo po prostu z jakiejkolwiek pszennej o zawartości białka co najmniej 10% . Właśnie sie wyrabiają, zupełnie zapomniałam o tym przepisie, a te bułeczki są takie pyszne. Nie chciało mi się bawić z miękkim masłem i po prostu je rozpuściłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
"Bridge rolls"-buleczki drozdzowe
Top
Bottom