Ilona @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=818366A "mężu" smakuje![]()
Ilonko smakowały " bardzo "
![]()
( czasem yslę że za bardzo rozpieszczamy naszych mężówstaja się bardzo bardzo wybredni
w naszych wypiekach![]()
)![]()
Mała_Mi @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=818428jaaaa Ciee!Śliczne rolady, świetny miałaś pomysł z tymi wiśniami, Ewelinko!![]()
![]()
![]()
dziekuje Mała Mi ale to twoja zasługa
nie upiekła bym rolady gdyby nie twój wyborny przepis![]()
ja dodałam tylko wiśnie bo mam sporo weków w piwnicy![]()
czekam na nastepne pyszności
które wpiszesz na cincin![]()
![]()
![]()
![]()
ewelinka111 @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=8183572 -ga ser + wisnie))) rolady róznia się jednym składnikiem a smakuja inaczej -wspaniały przepis
))))![]()
( zapomniałam dodać żę do ciasta dodałam troszkę kakao i zrobiłam wzór zebry żeby zachęcić moją córeczkę do degustacji ale niestety((( niejadek nie dał się skusić może dzis
)))))))![]()
![]()
dziekuję za wspaniały przepis Mała MI![]()
![]()
Tak sobie pomyślałam, żeby do serka dorzucić trochę kakao i zrobić lekką galaretkę wiśniową zamiast jabłek, dodac kilka kropli amaretto.... Ciasto oczywiście też z kakao. Hmmm... małżonowi pewnie by smakowało....
Sinistra @ 12 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=821852Ewusiek, jesteś wielka, bo umiesz zwinąć to diabelstwo. I to bardzo ładnie zwinąć.e tam , nie zwinęłam idealnie
a wielka to ja niedługo będę przez testowanie tych wszystkich pyszności![]()
Eeeeee tam, prosz' Pani! To oznacza tylko, że mamy co raz więcej rzeczy do wspólnego próbowania. Ja nadal chce się nauczyć pleść te okrągłe chałki![]()
Sinistra @ 8 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=819854Ewelinko, bardzo fajnie Ci to wszystko wyszło.dziekuje Sistra
bardzo się starałam![]()
![]()
Sinistra @ 12 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=821852Ewusiek, jesteś wielka, bo umiesz zwinąć to diabelstwo. I to bardzo ładnie zwinąć.
Już więcej nie będę wchodziła w wątki roladowe. Po co się dołować.
A może czas najwyższy się zmierzyć z roladąI Pawlova jeszcze wisi chyba w kolejce![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.