Ilona @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=818366A "mężu" smakuje
 Ilonko smakowały " bardzo "
Ilonko smakowały " bardzo "

( czasem yslę że za bardzo rozpieszczamy naszych mężówstaja się bardzo bardzo wybredni w naszych wypiekach
w naszych wypiekach
 )
)
Mała_Mi @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=818428jaaaa Ciee!Śliczne rolady, świetny miałaś pomysł z tymi wiśniami, Ewelinko!

dziekuje Mała Mi ale to twoja zasługa
dziekuje Mała Mi ale to twoja zasługa nie upiekła bym rolady gdyby nie twój wyborny przepis
nie upiekła bym rolady gdyby nie twój wyborny przepis
ja dodałam tylko wiśnie bo mam sporo weków w piwnicy
czekam na nastepne pyszności które wpiszesz na cincin
które wpiszesz na cincin

ewelinka111 @ 5 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=8183572 -ga ser + wisnie))) rolady róznia się jednym składnikiem a smakuja inaczej -wspaniały przepis ))))
))))
( zapomniałam dodać żę do ciasta dodałam troszkę kakao i zrobiłam wzór zebry żeby zachęcić moją córeczkę do degustacji ale niestety((( niejadek nie dał się skusić może dzis )))))))
)))))))

dziekuję za wspaniały przepis Mała MI

Tak sobie pomyślałam, żeby do serka dorzucić trochę kakao i zrobić lekką galaretkę wiśniową zamiast jabłek, dodac kilka kropli amaretto.... Ciasto oczywiście też z kakao. Hmmm... małżonowi pewnie by smakowało....
Tak sobie pomyślałam, żeby do serka dorzucić trochę kakao i zrobić lekką galaretkę wiśniową zamiast jabłek, dodac kilka kropli amaretto.... Ciasto oczywiście też z kakao. Hmmm... małżonowi pewnie by smakowało....
Sinistra @ 12 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=821852Ewusiek, jesteś wielka, bo umiesz zwinąć to diabelstwo. I to bardzo ładnie zwinąć.e tam , nie zwinęłam idealnie
a wielka to ja niedługo będę przez testowanie tych wszystkich pyszności

Eeeeee tam, prosz' Pani! To oznacza tylko, że mamy co raz więcej rzeczy do wspólnego próbowania. Ja nadal chce się nauczyć pleść te okrągłe chałki
Sinistra @ 8 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=819854Ewelinko, bardzo fajnie Ci to wszystko wyszło.dziekuje Sistra bardzo się starałam
bardzo się starałam

Sinistra @ 12 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=821852Ewusiek, jesteś wielka, bo umiesz zwinąć to diabelstwo. I to bardzo ładnie zwinąć.
Już więcej nie będę wchodziła w wątki roladowe. Po co się dołować. A może czas najwyższy się zmierzyć z roladąI Pawlova jeszcze wisi chyba w kolejce
A może czas najwyższy się zmierzyć z roladąI Pawlova jeszcze wisi chyba w kolejce

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.