Elka @ 4 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1086412Sprawozdanie![]()
Aromatyczny korzenny chlebek, puszysty i dosłownie topniejący w ustach. Dziękuję![]()
Dałam śliwki suszone i zamiast melasy - doszab (zgęszczony sok winogronowy). Trochę blady wyszedł, ale takie życieNo i za dużo mąką posypałam. Ale napewno do powtórki![]()
Elka, piękny bochenek i widać puszyste wnętrze i wcale nie widać, że za dużo mąki. Bardzo dziękuję za pomysły na dodatki![]()
![]()
Joanna @ 19 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1094865Super ten chlebek. Ale nazwę ma taką, że w pierwszej chwili chciałam blokować jako spam.
ha ha ja mam tak samo , nawet go piekłam ,a jak widzę nazwę to się zastanawiam co to za czort![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.