Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*

tigra

Member
Mar 26, 2010
2
0
0
Aha, skorzystałam ze wskazówek innych, np. natarcie ryb lekko musztardą, do sosu dodałam uwielbiany przez nas czosnek itp. Podałam ją z ryżem i brokułami. Jeszcze raz POLECAM!

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
rewelacja , moim gosciom bardzo smakowala
lecker.gif

iluana

Member
Sie 15, 2009
4,507
0
0
I ja jeszcze nie próbowałam ?? Dawno ryby nie jadłam więc może jutro
gruebel_2.gif
Ale chyba spróbuję ze świeżą rybą - może z pstrągiem
gruebel_2.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
Na swieta sie nie wyrobila ale za to zrobilam dzisiaj. Beata kolejny przepis na ktorym sie nie zawiodlam. Ta ryba jest przepyszna maz powiedzila, ze to jest najlepsza ryba jaka kiedykolwiek jadl. A on ryb nie znosi, z reszta tak jak i ja. A ta jest wspaniala. Foto nie mam za szybko zjedzona. Na nas dwoje zrobilam z 0,5kg.

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
bussi.gif
Moni, cieszę się.
A wiesz, że ja już z rok jej nie robiłam, ale ja lubię ryby rybie, a to danie jest mało rybie
icon_wink.gif

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
Beata a ta potrawa jak na moje preferencje jest bardzo rybna, jednak kazdy ma inne podniebienie. Mimo to przepis genialny i bedzie nie raz u mnie ... przy nastepnym razie postaram sie o foto.

mexikana

Active member
Sty 15, 2008
6,774
28
48
Wyciagam na jutro.

Chlorofilka

Member
Lut 16, 2008
95
0
0
świetny przepis, ryba była pycha a roboty mało (zrobiłam dzień wcześniej a przed wigilią do piekarnika)
icon_smile.gif
pieczarek dałam więcej bo akurat miałam
icon_smile.gif

mexikana

Active member
Sty 15, 2008
6,774
28
48
Wstyd.
Wyciagnelam przepis, zrobila, zebralam pochwaly, znow wyciagnelam, znow zrobilam, znow zebralam pochwaly, znow wyciagnelam....
i dopiero teraz dziekuje za przepis na super latwa i super pyszna rybe
anbetung.gif

Dinga

Member
Sty 31, 2006
1
0
1
Witam,

ja też dzisiaj zrobiłam, wyszło super nawet mój nie rybny syn poprosił o dokładkę. Rewelacja. Podałam z pure i surówką z kapusty pekińskiej.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy