sałatka brokułowa

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
zrobiłam ją tylko że z samym jogurtem i jeszcze pomidorki dorzuciłami pyszna! dziekuję bardzo za przepis :blume:

Agata

Member
Paź 7, 2005
1,214
1
0
no ja się przecież nie umiem oprzeć tej sałatce :lol: zdjęcie może nie wygląda zachęcająco, ale to połączenie smaków poezja
salatka-kamila.jpg

lemina

Member
Kwi 23, 2006
1,690
0
0
Kamilo - wczoraj zrobiłam sałatkę wg Twojego przepisu i mój mąż krzyczał "Więcej ogórka, więcej ogórka". Dodałam więc pomidora i była bardzo zadowolony Dziękuję
icon_smile.gif

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Zrobiłam na kolację maniuni, która sobie przypomniała, że powinna jeść brokuły (tak na marginesie, to strasznie marne są teraz). Wyszło jej tyle, że starczyło i dla mnie i dla brata Bardzo smaczna, zwłaszcza z domowym kwaskowym chlebem.

jean

Member
Kwi 12, 2006
7,139
0
36
Ja także robię tę sałatkę (?) ale dodaję jeszcze pomidory, koperek i ząbek czosnku. Zamiennie, gdy nie mamy już ochoty na brokuły daję kalafior. Sałatka jest pyszna. Schłodzona może być podana do mięs z grila, do obiadu, do świeżego chleba z masłem...pełna dowolność połaczeń :lol:

Penia

Member
Wrz 15, 2004
376
0
0
Bardzo delikatna, zwłaszcza z samym jogurtem (bez majonezu).
Znakomita przekąska.

A.S.

Member
Sty 6, 2007
4,044
0
0
Wymyslilam sobie, ze zrobie na swieta oprocz tradycyjnej jarzynowej, ktora uwielbiaja moje dzieci. Bedzie zielony akcent na stole.

ewa77

Member
Sty 6, 2009
333
0
0
Melduje ze salatke zrobilam ,jest pyszna i co najwazniejsze bardzo szybka w przyrzadzeniu. Moja 4 letnia coreczka o dziwo ja jadla a pisze o dziwo bo nigdy nie chce nawet sprobowac . Dziekuje bardzo za przepisik
anbetung.gif
A dzis powtorka wlasnie ide gotowac brokuly
wink.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy