Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kamilo - wczoraj zrobiłam sałatkę wg Twojego przepisu i mój mąż krzyczał "Więcej ogórka, więcej ogórka". Dodałam więc pomidora i była bardzo zadowolony Dziękuję
Zrobiłam na kolację maniuni, która sobie przypomniała, że powinna jeść brokuły (tak na marginesie, to strasznie marne są teraz). Wyszło jej tyle, że starczyło i dla mnie i dla brata Bardzo smaczna, zwłaszcza z domowym kwaskowym chlebem.
Ja także robię tę sałatkę (?) ale dodaję jeszcze pomidory, koperek i ząbek czosnku. Zamiennie, gdy nie mamy już ochoty na brokuły daję kalafior. Sałatka jest pyszna. Schłodzona może być podana do mięs z grila, do obiadu, do świeżego chleba z masłem...pełna dowolność połaczeń
Melduje ze salatke zrobilam ,jest pyszna i co najwazniejsze bardzo szybka w przyrzadzeniu. Moja 4 letnia coreczka o dziwo ja jadla a pisze o dziwo bo nigdy nie chce nawet sprobowac . Dziekuje bardzo za przepisik