- Sty 3, 2009
 
- 28,537
 
- 2,848
 
- 113
 
1 filiżanka kaszy
3 filiżanki bulionu
1 cukinia pokrojona w półplasterki - usmażyć
słoik marynowanych karczochów - pokroić na ćwiartki lub połówki, w zależności od upodobań
kilka suszonych pomidorów - pokroić na mniejsze kawałki
2 łyżki kaparów
2 łyżki orzeszków piniowych
1-2 łyżki drobno posiekanej skórki z kiszonej cytryny (to ona robi smak)
przyprawy - sól, pieprz, pul biber
Kaszę opłukać i ugotować w bulionie. Do ostudzonej kaszy dodać całą resztę, wymieszać i jeść z apetytem. Świetne do pracy, na wycieczki.
	
		
			
		
		
	

	
		
			
		
		
	
			
			3 filiżanki bulionu
1 cukinia pokrojona w półplasterki - usmażyć
słoik marynowanych karczochów - pokroić na ćwiartki lub połówki, w zależności od upodobań
kilka suszonych pomidorów - pokroić na mniejsze kawałki
2 łyżki kaparów
2 łyżki orzeszków piniowych
1-2 łyżki drobno posiekanej skórki z kiszonej cytryny (to ona robi smak)
przyprawy - sól, pieprz, pul biber
Kaszę opłukać i ugotować w bulionie. Do ostudzonej kaszy dodać całą resztę, wymieszać i jeść z apetytem. Świetne do pracy, na wycieczki.

Załączniki
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								
				
		
			
