duende
Member
- Cze 25, 2008
- 3,857
- 0
- 0
no to już upiekłam. do soboty nie doczekałam bo za mocno nęciłyście
No i uważam, że schabik jest pyszny.
Ale zdecydowanie zbyt długo się go robi w porównaniu do efektów smakowych. I wolałabym aby był bardziej mokry.
Wolę go zrobić w rękawie foliowym z tymi samymi przyprawami (oczywiście odpowiednio mniej mleka) i upiec przez 1h.
Sos jest boski
U mnie zgęstniał i mocno odparował. Aż się bałam, że zabraknie i na ostatnie pół godziny przykryłam folią alu.
Bardzo smaczny.

No i uważam, że schabik jest pyszny.

Ale zdecydowanie zbyt długo się go robi w porównaniu do efektów smakowych. I wolałabym aby był bardziej mokry.
Wolę go zrobić w rękawie foliowym z tymi samymi przyprawami (oczywiście odpowiednio mniej mleka) i upiec przez 1h.
Sos jest boski

Bardzo smaczny.