poserbaby
Member
- Paź 21, 2011
- 11,435
- 0
- 0
kawazmlekiem @ 26 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424829Ale co, masz tam jakąś zaprzyjaźnioną krowę?Tak, podłączoną do mlekomatu
kawazmlekiem @ 26 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424829Ale co, masz tam jakąś zaprzyjaźnioną krowę?Tak, podłączoną do mlekomatu
MarthaB @ 29 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425397to ja mam fajnie, mieszkam na wsi, więc teraz muszę tylko casting zrobić kto ma najlepsze mlekoprzecież nie kupię takiego pierwszego lepszegoPewnie, że nie. Ależ masz fajnie !
gracha @ 27 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507916Zrobiłam i ja. Właśnie ocieka. Jest malutki, z 5 l mleka.Pierwszy raz robiłaś? Ja powoli kompletuję skłądniki. Zajmuje mi to już chyba rok. W grudniu zdbobyłam 15 l garnek
gracha @ 27 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507916Zrobiłam i ja. Właśnie ocieka. Jest malutki, z 5 l mleka.Gracho jak duży wyszedł serek?
gracha @ 5 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1521250Z połowy czyli z ilu? Ja robiłam już kilka razy, przeważnie z 3,5 l mleka bo tyle mi się udaje zdobyć. Dziurki małe wychodzą ale smak jest dobry. Robię głównie z granulowanym czosnkiem, ostatnio dałam suszone drobno pokrojone pomidory. Tylko ponieważ robię go na durszlaku dość szerokim wychodzi trochę płaski. Czy może masz fotkę swojego?połowy czyli z 5miałam przepis oryginalny na 10 litrów. Jak uda mi się kupić dobre sitko i więcej mleka na sobotę to zrobię dwa różne smaki. Zdjęć też nie mam, tzn już nie pamiętam, robiłam z procesu produkcji, ale czy zrobiłam gotowego? skleroza, a teraz nie sprawdzę bo jestem w pracy.
Ja bym chciała zrobić z czosnkiem, lepiej suszony czy świeży?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.