- Paź 10, 2004
- 38,026
- 1
- 0
500 gram twarogu chudego 
szklanka mleka 0,5%
budyn waniliowy (proszek) - 2 łyżki
2 białka ubite na pianę + c.waniliowy i łyżka zwykłego (można dać więcej ale nie chcialam słodkiego - unikam cukru - dałam rodzynki i brzoskwinie)
3 pierwsze składniki wymieszac, na koniec dodać pianę z białek i ewentualnie bakalie.
Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni ok. 50 min.
Przed pieczeniem.
	
		
			
		
		
	
 
	
		
			
		
		
	
I po.
	
		
			
		
		
	
 
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
			
			szklanka mleka 0,5%
budyn waniliowy (proszek) - 2 łyżki
2 białka ubite na pianę + c.waniliowy i łyżka zwykłego (można dać więcej ale nie chcialam słodkiego - unikam cukru - dałam rodzynki i brzoskwinie)
3 pierwsze składniki wymieszac, na koniec dodać pianę z białek i ewentualnie bakalie.
Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni ok. 50 min.
Przed pieczeniem.
 
	
		
			
		
		
	
I po.
 
	
		
			
		
		
	
 
				
		 
 
		 
			 
			 
	
 
			 
	 
	 
	 
	 
	


 
			 
			 
			 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
	 
	
 
			