- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
500 gram twarogu chudego
szklanka mleka 0,5%
budyn waniliowy (proszek) - 2 łyżki
2 białka ubite na pianę + c.waniliowy i łyżka zwykłego (można dać więcej ale nie chcialam słodkiego - unikam cukru - dałam rodzynki i brzoskwinie)
3 pierwsze składniki wymieszac, na koniec dodać pianę z białek i ewentualnie bakalie.
Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni ok. 50 min.
Przed pieczeniem.
I po.
szklanka mleka 0,5%
budyn waniliowy (proszek) - 2 łyżki
2 białka ubite na pianę + c.waniliowy i łyżka zwykłego (można dać więcej ale nie chcialam słodkiego - unikam cukru - dałam rodzynki i brzoskwinie)
3 pierwsze składniki wymieszac, na koniec dodać pianę z białek i ewentualnie bakalie.
Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni ok. 50 min.
Przed pieczeniem.

I po.
