Joanna @ 28 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=916124No i zapachniało choinką.
O tak, on będzie pyszną pozycją na moim świątecznym stoleRodzinka się w nim zakochała
Następnym razem zrobię na czekoladowym spodzie![]()
![]()
atina @ 28 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=916073Bardzo mi smakowałJoanno dziękuje za kolejne pyszności![]()
![]()
powtórzę się , ale apetyczne
cudo wyczarowałaś![]()
![]()
![]()
Joanna @ 30 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=632339Sernik można też piec klasycznie w kąpieli wodnej ( około 55 – 60 minut w 160 stopniach C plus około 30 minut po wyłączeniu, przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika).Kawo, nie polecę Ci innej metody, bo innej nie stosuję - uważam, że gazetowa jest najlepsza. Od kilku lat sprawdza mi się przy każdym serniku. Możesz ewentualnie brać pod uwagę pieczenie w kąpieli wodnej (min. godzinę w temperaturze 16O stopni) ale od razu zastrzegam, że tego sernika nigdy tak nie piekłam.
joanka385 @ 1 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=917090Fakt,urósł trochę, no i opadł -skubany...W takim razie z całą pewnością mogę powiedzieć, że ser był za mało tłusty.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.