Zatem Krysiu, lepszy byłby zwrot- nie posmakowało mi? to poprawię w tamtym poście
a grudki jak pisze Agatka z sera pewnie,były drobniutenkie, faktycznei mogłam zmixować , nie pomyślałam, masa była generalnie gładka, ale wyczuwalna jest na języku szorstkosć

ciasto smakuje wszystkim domownikom- oprócz mnie, wiec pewnie jest świetne, wyglada cudownie. Nie masz sie co obrażac, myślę ,że i Tobie nie wszystko smakuje, a nie ma napisane żeby dzielic sie jedynie pozytywnymi uwagami, dopytałam o ser, bo na pewno jeszcze zrobie to ciasto, bo jest łatwe szybkie i ma wielu zwolenników.
ps przed zrobieniem masy ser został zmixowany na paćkę gładziusienka z dodatkiem słodkiej kremówki płynnej , konsystencja była jak tyć wiaderkowych, ale jednak był to prawdziwy twaróg. nie wiem jaki jest skład wiaderkowych, moze maja mączkę świetojanskiego chleba?
przykro mi,że Cie uraziłam, obiecuje następnym razem tylko pozytywne opinie pisac przy Twoich ciastach.