Pytanie do tych ktorzy probowali: czy ta piana nie jest gumowata? zazwyczaja jk ubijam piane z dodatkami i nicym juz jej nie przykrywam to po dniu robi sie taka gumowata...Dla mnie ta piana raczej jest piankowa a nie gumowata.... Jeszcze nie zauwazylam, zeby mi sie ciaglaA robie ja tak, ze najpierw ubijam bialka a potem dodaje cukier.
pieknie wyglada, zupelnie jak moj w ten swieta, ale malo co juz go zostalo, kazdy w pierwszej kolejnosci rzuca sie na sernik 8)to moje zdjęcie to sprzed dwóch dniblacha została już wczoraj wyczyszczona
![]()
Kasha ja bym zrobiła w prostokątnej blaszce. Zawsze na takiej robię ale ja daję 1 kg sera, tu jest 80 dkg ale myślę że ma być prostokątna blacha. Uwielbiam bardzo ten sernik, rób Tobie też wyjdzie superAle jakiej wielkości Agatko?!Błaaaagam![]()
![]()
36/23,5Agatko dziękuję Ci, żeś się ulitowała nad sirotą
![]()
Nie za ma co Kasha rób serniczek bo wartoBojam ale robię![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.