Kasia0407 @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474071A jak już marudzę - bez rodzynek (nie lubię) bardzo tracą na smaku?Bez rodzynek to pewnie wyjdą jak te wspomniane a'la Milanówek - pewnie równie smaczne ale jednak innenie wiem, nie robiłam.![]()
gosia @ 3 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1223616znam ten przepis - są rewelacyjne nawet bez rodzynek (podobne do a'la Milanówek - dzisiaj je skończyłam)A śledzie z wiaderka kupuję akurat w Intermache - u nas nie spotkałam się jeszcze z tym żeby cokolwiek było nieświeże, ale domyślam się że to i od ilości klientów zależy i tego jak szybko towar schodzi jak i od personelu, i tego jak są czujni w temacie świeżości towaru. Ja do swojego I-M zastrzeżeń nie mam.
Prócz śledzi w większego wiadra sprzedawanych na wagę są też takie w wiaderkach mniejszych (trzeba kupić całe wiaderko), ale tych nie kupowałam.
Cinka @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474106Prócz śledzi w większego wiadra sprzedawanych na wagę są też takie w wiaderkach mniejszych (trzeba kupić całe wiaderko), ale tych nie kupowałam.O, takie w wiaderkach widziałam w Simply, trochę dalej od mojego domu. Spróbuję zrobić z nich, jak poprzednie mi się skończą. Zdam relację.![]()
Cinka @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474106A śledzie z wiaderka kupuję akurat w Intermache - u nas nie spotkałam się jeszcze z tym żeby cokolwiek było nieświeże, ale domyślam się że to i od ilości klientów zależy i tego jak szybko towar schodzi jak i od personelu, i tego jak są czujni w temacie świeżości towaru. Ja do swojego I-M zastrzeżeń nie mam.
Prócz śledzi w większego wiadra sprzedawanych na wagę są też takie w wiaderkach mniejszych (trzeba kupić całe wiaderko), ale tych nie kupowałam.W Słupcu/Nowej Rudzie jest większe Intermarche i tam wszystko świeże, może zapytam jak będę i znajdę "właściwe"![]()
Jeżeli chodzi o świeżość, to myślę, że zależy od sklepu, od kierownictwa - bo ktoś przecież za taki stan rzeczy odpowiada. Kiedyś zepsuły się zamrażarki, a towar ciągle w nich był...
seniorka @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474127O, takie w wiaderkach widziałam w Simply, trochę dalej od mojego domu. Spróbuję zrobić z nich, jak poprzednie mi się skończą. Zdam relację.
Zrobiłam, były pyszne.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.