alicjanka @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407424Ciekawy przepis. Chyba zrobię na święta![]()
Tylko jak z ich trwałością? Mogą poleżeć kilka dni w lodówce?
Mogą, mogą, cieszę się że Wam smakują moje śledziki!!!!!!!!!!!!!!!
Layla @ 7 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=408102Mogą, mogą, cieszę się że Wam smakują moje śledziki!!!!!!!!!!!!!!!Super!! To zdecydowanie robię![]()
![]()
Rybkaro - apetyczne zdjęcie![]()
kasha @ 15 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=413821Jaką ilość śledzi mam zakupić do tych warzywek?
Kashiu! kochana! Jakieś 10-12 sztuk matiasów. Dodałam do przepisu, bo rzeczywiście nie było ilosci sledzi.
Niemniej jednak polecam!
Layla @ 15 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=413877Kashiu! kochana! Jakieś 10-12 sztuk matiasów. Dodałam do przepisu, bo rzeczywiście nie było ilosci sledzi.
Niemniej jednak polecam!Bardzo dziękuję Layla, ja to muszę mieć dokładnie podane,
sama to bym kilogram ciepła bez zastanowienie się![]()
kasha @ 15 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=414034Bardzo dziękuję Layla, ja to muszę mieć dokładnie podane,
sama to bym kilogram ciepła bez zastanowienie się
Kiedy to chyba wychodzi kilogram jak mi sie zdaje, to zresztą od samych sledzików zależy![]()
Kojka @ 19 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=416731zrobiłąm te sledzie,ale dlaczego moja są gęste? nei takie jak u was na zdjęciach? i czy one mi dożyja do wigilii jak je zrobiłam wczoraj wieczorem?
smaczne są ,ale suche takie hm..HMM.... Nie mam pojęcia.Zapewne za mało wody dodałaś do duszenia warzywek. Do świąt dotrwają jesli ich nie spałaszujesz. I Będą bardzo dobre. Spróbuj dodać do nich oliwy lub oleju może je troszkę "rozcieńczysz" choć za efekt nie gwrantuję
Mimo wszystko smacznego !
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.