Iva @ 4 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1439172skromnie i delikatnieJuż się raz pytałam, ale pewnie przegapiłam odpowiedz... SORRY. Czy możesz wkleic zdjecie tylki. Czy tylke kupiłas w komplecie , czy oddzielnie?
sabuto @ 4 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1439239Iva Torcik superPiękna tęcza![]()
![]()
Sioniu Iva już odpisywała, to jest tylka 2C ona jest z tych większych tylek i raczej się kupuje osobno bo zestaw dość drogo wychodzi. Wklejam link tam dobrze widać jak się powiększy. http://www.tortownia.pl/sklep,2106,4,Wilto...ek_duzy_2C.htmlSabuto,
dziekuje bardzo. Na stronie, ktora wkleilas jest tez zestaw tylek. Mam taki, wiec mam tez tylke C2. Oczywiscie jeszcze nie uzywalam, ale wierze, ze bede z niej korzystać.
malwiśka @ 4 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1439293Iva tort jest śliczny!Zachwycam się tym twoim kremem, bo w przekroju ma zwartą konsystencję, bez pęcherzyków powietrza i innych niedoskonałości.![]()
Dziewczyny a czy zdarza się Wam ozdabiać torty bitą śmietaną bez żadnych dodatków typu mascarpone, biała czekolada itd? U mnie nikt nie chce jeść tortów z masą budyniową, buttercream itd. Krzywią się też na te z bitą śmietaną z dodatkiem mascarpone. Zmuszona jestem robić więc ozdoby z samej bitej śmietany, ale trudno mi się z nią pracuje. Może macie jakieś rady, co robić, żeby jakoś ułatwić sobie pracę z kremówką? Ewentualnie co dodać do tej śmietany, żeby nie wyczuli tego dodatkowego składnika?
ja zawsze dodaję do samej prawie ubitej śmietany śmietan-fix i trochę cukru pudru, potem ubijam na sztywno i dekoracje utrzymują się dwa dni bez problemu.
Marta12 @ 6 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1439735Robiłam torty z tą smietaną i muszę powiedzieć, że wychodzą super ,do niej już nic nie trzeba dodawać a i tak długo się trzyma .Trzeba jednak trochę uważać żeby jej nie przebic bo może wyjść masło.Z drugiej strony to znowu jakieś tam zawiera konserwanty i nie jest to naturalne .Ja do zwykłej kremówki dodaję serek mascarpone i smak jest trochę podobny
Marta 12 nie widzę z jaką![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.