index.php?act=findpost&pid=1444337Hej! Zaglądam tutaj baaaaardzo długo, odkąd tylko zaczęłam bawić się w torty. Moje wypieki jednak są dalekie od Waszych cudenek
Do tej pory robiłam torty udekorowane kremem śmietanowym (2 razy próbowałam zabawę z masą cukrową, ale 2 razy mi nie wyszła i się po prostu boję). Teraz dostałam jednak poważne zadanie do wykonania, od którego wiele zależy. Otóż muszę zrobić tort, na którym jednym z elementów będą piersi. I tu pojawia się mój problem dekoracją .... W jaki sposób najlepiej je ozdobić? Na gładko kremem czy może jopkowaniem? I może wykażę się teraz amatorszczyzną, ale ... jakie kolory zmieszać najlepiej, aby powstał cielisty? Ja spróbowałabym dać odrobinkę brązowego i żółtego ... Czy dobrze myślę? HELP
ja kiedyś pytałam o takie barwienie i zajrzyj tutaj
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3...p;#entry1339563 jest jeszcze jedna mozliwość kupic gotowy cielisty barwnik.
A co do piersi to jesli nie chcesz robić masą cukrową to ja bym jopkowała mi się wydaje że ta technika jest bardziej elegancka niż takie zwykłe wygładzenie....ale ciało bym wygładziła tylko biustonosz bym jakiś fajny zrobiła
zresztą popatrz sobie różnie robią.....może coś ci się spodoba
http://www.google.pl/search?q=tort+piersi&...ih=664#imgdii=_