Karina Cashel
Member
- Cze 6, 2009
- 932
- 3
- 18
kasia19 @ 22 Oct 2013 napisał:
kadarma @ 28 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1476448Karina, jaka precyzja i dbałość o szczegóły - szacun.
Marta, sowa super i doskonały pomysł na bok torcika a róże - mistrzostwo. Ćwiczę, ale nie wychodzą mi takie, dlatego robię z masy cukrowej.
Judyta- boki tortu super! Czyżby na śmietanie miśki z masy cukrowej, czy może krem budyniowy lub maślany?Kadarma wypróbowałam angielska bita śmietane + odrobina masła lecz ozdoby lekko pusciły soczek![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.