Cinka @ 19 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1280028Ależ one piękne są już teraz Sabuto! Brawo!
Dzięki! Jak na pierwszy raz to sama się cieszę,że wyszły jedna więcej goździka przypomina niż różę,ale goździk też kwiatek! Ha ha ha!
sabuto @ 19 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1280022To moje pierwsze w życiu róże! Jeszcze ze 100 szt zrobię i będzie dobrze!To na prawdę mistrzowski debiut![]()
Anna5 @ 19 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1280201No kochana jak już pierwsze takie zrobiłaś, to tylko pogratulowaćno brawo. Bardzo się cieszę, że przybywa dziewczyn, które też lubują się w dekoracjach kremowych![]()
![]()
ficcusia @ 20 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1280397jaka tylka robicie róże i listki? chcialabym je kupic na allegro, wiec jakbyscie mogly to podajcie mi od jakiego allegrowicza moge je kupicJa kupiłam cały zestaw w fabryce cukiernika,a na stronie poprzedniej podałam link tam pokazane są obie tylki więc zobacz sobie jak wyglądają.
dają.
ficcusia @ 22 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1281172jAK ROBICIE DWUKOLOROWE RÓZE?Są takie worki dwukomorowe lub do normalnego worka wkłada się dwa kolory masy. Ja dopiero zaczynam z wyciskaniem, ale wcześniej już
dziewczyny o tym pisały.
doris71 @ 23 Apr 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1281705mimo że nie całkiem gładka podobała się i tort smaczny, dzięki za słowa otuchyMi się od razu spodobała! Taka kształtna!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.