Cinka @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298942Cukrową albo piankową - będzie jak żywy - kremem takiego efektu się nie osiągnie http://www.flickr.com/photos/torontocakes/6284158200/
Cukrowa jest prosta jak drut, wystarczy uważać na ilość wgniatanego cukru żeby nie przesadzić - na pewno nie dodawać całego na raz, tylko stopniowo i obserwować konsystencję i zachowywanie się masy
spróbuję chyba tę cukrową, bo pianki u mnie tylko biało-różowe, a nie chce mi się ich dzielić. Ale chyba wcześniej wypróbuję jak ta cukrowa będzie się zachowywać.
A ten ząb, który pokazałaś, to ma bruzdy takie jak trzeba, na nim będę się wzorować ( nawet gdzieś już mam go w ulubionych, dzięki za przypomnienie, on nawet dziąsła ma![]()
![]()
aganieszka9 @ 4 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298943co do zęba to spokojnie piankowa pokryjesz a wyrzeźbić kształ to naprawde nic trudnego kochana
o sam kształt to się najmniej martwię, najbardziej przeraża mnie to ładne pokrycie "szkliwem"![]()
Iva @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1298972Beatko, dla Yoanki? to już ???Tak Iva, dla mojej Joankiszybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.![]()
BeataSz @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299231Tak Iva, dla mojej Joankiszybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.
pójdzie
(na wszelki wypadek
)![]()
o rany, ale zlecialo, szok, a za rok moj Ania startuje![]()
BeataSz @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299295Przepraszam wszystkich za tę chwilę prywaty w tym tortowym wątku
Chyba Wam się upiecze![]()
Cinka @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299352Kamień z zęba!![]()
No raczej! jak mówi mój chrześniak choć do końca nie wiem co to dokładnie znaczy![]()
Hajastan @ 6 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299458dzięki Sabuto, po torcie dla dzieci lekko się załamałam, ale teraz dzięki wam i tym różyczkom zapał powróciłSuper! Tak trzymaj dalej!![]()
Jak mi coś nie wychodzi to się nie martwię bo to jest pretekst żeby znowu coś upiec![]()
sabuto @ 14 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1289675I co Iwa zamawiasz? Dobrze zrozumiałam? termin ważności na pół roku? Ja się gubię w tych pismach, to można zamówić tylko 5 szt i w cenie jest wliczona
cena wysyłki? Pięć bym zdążyła użyć do listopada. Tak myślę na wakacjach jak syn jest w domu to już po pieczeniu przy autystycznym dziecku to opieka non stop.
O właśnie doczytałam,że można 5szt! Tak to jest jak się jednym okiem zerka na dziecko!zamówiłam 5 l. jestem w szoku, bo paczka przyszła już następnego dnia, zanim jeszcze wpłaciłam pieniądze![]()
a termin przydatności kwiecień 2013![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.