Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
miałyście racje wyciskanie mnie wciągnęło,
banana.gif
a ponizej moje małe różyczki robione tylką 9 MM
icon_lol.gif

444444.jpg 3333333.jpg

Załączniki

• 444444.jpg
    444444.jpg
    231.4 KB · Wyświetleń: 0
  • 3333333.jpg
    3333333.jpg
    198.6 KB · Wyświetleń: 0

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Dzięki dziewczyny za porady
anbetung.gif

Cinka @ 4 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298942Cukrową albo piankową - będzie jak żywy - kremem takiego efektu się nie osiągnie http://www.flickr.com/photos/torontocakes/6284158200/
Cukrowa jest prosta jak drut, wystarczy uważać na ilość wgniatanego cukru żeby nie przesadzić - na pewno nie dodawać całego na raz, tylko stopniowo i obserwować konsystencję i zachowywanie się masy
daumen.gif
spróbuję chyba tę cukrową, bo pianki u mnie tylko biało-różowe, a nie chce mi się ich dzielić. Ale chyba wcześniej wypróbuję jak ta cukrowa będzie się zachowywać.
A ten ząb, który pokazałaś, to ma bruzdy takie jak trzeba
icon_wink.gif
, na nim będę się wzorować ( nawet gdzieś już mam go w ulubionych, dzięki za przypomnienie, on nawet dziąsła ma
icon_mrgreen.gif

aganieszka9 @ 4 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298943co do zęba to spokojnie piankowa pokryjesz a wyrzeźbić kształ to naprawde nic trudnego kochana :D
o sam kształt to się najmniej martwię, najbardziej przeraża mnie to ładne pokrycie "szkliwem"
icon_wink.gif

Iva @ 5 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298972Beatko, dla Yoanki? to już ???
Tak Iva, dla mojej Joanki
icon_biggrin.gif
szybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
icon_rolleyes.gif
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
icon_biggrin.gif
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
BeataSz @ 5 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1299231Tak Iva, dla mojej Joanki
icon_biggrin.gif
szybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
icon_rolleyes.gif
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
icon_biggrin.gif
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.
pójdzie
icon_smile.gif
daumen.gif
(na wszelki wypadek
icon_mrgreen.gif
)
o rany, ale zlecialo, szok, a za rok moj Ania startuje
fiesgrins.gif

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
ANia jeszcze sie zastanawia, stom albo lekarski, bo lekarski bardziej ją pociąga, ale stomatologia da jej lepsze pieniadze

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
moja przez cały czas myślała o lek., a potem w 3 klasie, tuż przed maturą jej się odmieniło, pewnie ze wzgl. praktycznych
icon_mrgreen.gif
bo i o rok krócej się studiuje, no i może rzeczywiście lepsza przyszłość finansowa..., tylko, że drogo sam gabinet kosztuje...chyba, że ma się w spadku
icon_mrgreen.gif
Będę trzymać kciuki za rok
icon_smile.gif

Przepraszam wszystkich za tę chwilę prywaty w tym tortowym wątku
icon_wink.gif

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
no właściwie tak, macie rację: kamień z zęba
zahnlos.gif

a ten ząb, to mi będzie chyba plombą u nogi...
icon_wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Beatko, jeżeli mogłabym cos doradzić, zrób masę dzień wcześniej żeby się "przegryzła", moim zdaniem o wiele lepiej się pokrywa tort i robi ozdoby z takiej "wczorajszej" masy

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
sabuto @ 14 May 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1289675I co Iwa zamawiasz? Dobrze zrozumiałam? termin ważności na pół roku? Ja się gubię w tych pismach, to można zamówić tylko 5 szt i w cenie jest wliczona
cena wysyłki? Pięć bym zdążyła użyć do listopada. Tak myślę na wakacjach jak syn jest w domu to już po pieczeniu przy autystycznym dziecku to opieka non stop.
O właśnie doczytałam,że można 5szt! Tak to jest jak się jednym okiem zerka na dziecko!
zamówiłam 5 l. jestem w szoku, bo paczka przyszła już następnego dnia, zanim jeszcze wpłaciłam pieniądze
fiesgrins.gif

a termin przydatności kwiecień 2013
icon_lol.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy