Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
miałyście racje wyciskanie mnie wciągnęło,
banana.gif
a ponizej moje małe różyczki robione tylką 9 MM
icon_lol.gif

444444.jpg 3333333.jpg

Załączniki

• 444444.jpg
    444444.jpg
    231.4 KB · Wyświetleń: 0
  • 3333333.jpg
    3333333.jpg
    198.6 KB · Wyświetleń: 0

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,261
10
38
Dzięki dziewczyny za porady
anbetung.gif

Cinka @ 4 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298942Cukrową albo piankową - będzie jak żywy - kremem takiego efektu się nie osiągnie http://www.flickr.com/photos/torontocakes/6284158200/
Cukrowa jest prosta jak drut, wystarczy uważać na ilość wgniatanego cukru żeby nie przesadzić - na pewno nie dodawać całego na raz, tylko stopniowo i obserwować konsystencję i zachowywanie się masy
daumen.gif
spróbuję chyba tę cukrową, bo pianki u mnie tylko biało-różowe, a nie chce mi się ich dzielić. Ale chyba wcześniej wypróbuję jak ta cukrowa będzie się zachowywać.
A ten ząb, który pokazałaś, to ma bruzdy takie jak trzeba
icon_wink.gif
, na nim będę się wzorować ( nawet gdzieś już mam go w ulubionych, dzięki za przypomnienie, on nawet dziąsła ma
icon_mrgreen.gif

aganieszka9 @ 4 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298943co do zęba to spokojnie piankowa pokryjesz a wyrzeźbić kształ to naprawde nic trudnego kochana :D
o sam kształt to się najmniej martwię, najbardziej przeraża mnie to ładne pokrycie "szkliwem"
icon_wink.gif

Iva @ 5 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1298972Beatko, dla Yoanki? to już ???
Tak Iva, dla mojej Joanki
icon_biggrin.gif
szybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
icon_rolleyes.gif
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
icon_biggrin.gif
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,553
1
0
BeataSz @ 5 Jun 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1299231Tak Iva, dla mojej Joanki
icon_biggrin.gif
szybko zleciało... do końca czerwca ma zdać wszystkie egzaminy ( jeszcze jej chyba z 10 zostało z 14
icon_rolleyes.gif
) a potem we wrześniu LDEP-państwowy egzamin dający prawo wyk. zawodu, no i już...
icon_biggrin.gif
a tort, to chyba na koniec czerwca muszę... jak jej wszystko dobrze pójdzie, mam nadzieję.
pójdzie
icon_smile.gif
daumen.gif
(na wszelki wypadek
icon_mrgreen.gif
)
o rany, ale zlecialo, szok, a za rok moj Ania startuje
fiesgrins.gif

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,553
1
0
ANia jeszcze sie zastanawia, stom albo lekarski, bo lekarski bardziej ją pociąga, ale stomatologia da jej lepsze pieniadze

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,261
10
38
moja przez cały czas myślała o lek., a potem w 3 klasie, tuż przed maturą jej się odmieniło, pewnie ze wzgl. praktycznych
icon_mrgreen.gif
bo i o rok krócej się studiuje, no i może rzeczywiście lepsza przyszłość finansowa..., tylko, że drogo sam gabinet kosztuje...chyba, że ma się w spadku
icon_mrgreen.gif
Będę trzymać kciuki za rok
icon_smile.gif

Przepraszam wszystkich za tę chwilę prywaty w tym tortowym wątku
icon_wink.gif

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,261
10
38
no właściwie tak, macie rację: kamień z zęba
zahnlos.gif

a ten ząb, to mi będzie chyba plombą u nogi...
icon_wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,284
0
0
Beatko, jeżeli mogłabym cos doradzić, zrób masę dzień wcześniej żeby się "przegryzła", moim zdaniem o wiele lepiej się pokrywa tort i robi ozdoby z takiej "wczorajszej" masy

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,553
1
0
sabuto @ 14 May 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1289675I co Iwa zamawiasz? Dobrze zrozumiałam? termin ważności na pół roku? Ja się gubię w tych pismach, to można zamówić tylko 5 szt i w cenie jest wliczona
cena wysyłki? Pięć bym zdążyła użyć do listopada. Tak myślę na wakacjach jak syn jest w domu to już po pieczeniu przy autystycznym dziecku to opieka non stop.
O właśnie doczytałam,że można 5szt! Tak to jest jak się jednym okiem zerka na dziecko!
zamówiłam 5 l. jestem w szoku, bo paczka przyszła już następnego dnia, zanim jeszcze wpłaciłam pieniądze
fiesgrins.gif

a termin przydatności kwiecień 2013
icon_lol.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy