aaaaaa
oj to może być problem, bo jak robiłam ostatni torcik, to używałam około 165 gramów białek, bo miałam tylko dwie kostki masła w domu, więc policzyłam sobie to w drugą stronę
i na 99% użyłam białka z 7 jaj... czyli moje jajka były bardziej "książkowe" hahahaha
(kupiłam ostatnio jaja w rozm M, czyli to te, które mają wagę białka około 23 gramów, jak powiedziała h-elen)
a może łatwiej byłoby (tzn bardziej zbliżona miara), jeśli wbijać białka do pojemnika z miarą "ml" ??? hmm...
jakby Ci tu pomóc najlepiej???

oj to może być problem, bo jak robiłam ostatni torcik, to używałam około 165 gramów białek, bo miałam tylko dwie kostki masła w domu, więc policzyłam sobie to w drugą stronę

i na 99% użyłam białka z 7 jaj... czyli moje jajka były bardziej "książkowe" hahahaha
(kupiłam ostatnio jaja w rozm M, czyli to te, które mają wagę białka około 23 gramów, jak powiedziała h-elen)
a może łatwiej byłoby (tzn bardziej zbliżona miara), jeśli wbijać białka do pojemnika z miarą "ml" ??? hmm...
jakby Ci tu pomóc najlepiej???



Ostatnią edycję dokonał moderator: