Elzunia @ 12 Dec 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1652672Bardzo fajne. A co przedstawia tort pokryty masa cukrowa?
Tak mi sie skojarzylo, ze dolny tort smietanowy to jest w stylu Ivy.
Nie wiem co to styl Ivy- to chyba najprostsze różyczki wyciskane kremem czy buta śmietana, jakie znam - a wyglądają dobrze![]()
![]()
Co to tego obłożonego masa cukrowa, to był to torcik dla małego fana zabawek „Nerf” - to takie pistoleciki na wodę czy piankowe strzałki - na gorze jest realny, najmniejszy pistolecik, a strzałki sa z masy. Cała impreza urodzinowa była tematyczna, łącznie z zabawa na świeżym powietrzu w pseudo paintballa (bo nie kulki z farba a te piankowe strzałki były w użyciu)ja tylko się cieszę, ze to nie moje dziecko lubi bawić się „bronią”![]()
![]()
Buka @ 2 Jan 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1653527Oglądacie na youtubie sposoby dekorowania?Np.: : https://www.youtube.com/watch?v=2ALy2ZmDZdA
O, taaakTo jedno z moich ulubionych zajęć![]()
![]()
Elzunia @ 2 Jan 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1653546Fajne pomysly. Zatrzymalam sie w momencie kiedy pani kroila ciasto przez papier do pieczenia i pomyslalam, ze moze to jest sposob na ladne pokrojenie ciasta.Przygladam sie waszym fotkom i tez zawsze macie tak czysciutko odkrojone. Jak wy to robicie?Mój sposób: Ostry nóż potrzebny. Nóż zanurzyć w gorącej wodzie. Dzięki tej metodzie ciasto nie będzie postrzępione.
Elżuniu, na filmie, papier oddziela sekcje do różnego dekorowania.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.