JotHa @ 26 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=652750Ewo, konik wcale nie maly. Ciekawe ile czasu bedziecie go konsumowacteraz rozumiem, jak mowilas, ze test barwnikow bedzie po swietach
Julke pewnie zatka, jak go zobaczy.![]()
Tort niby duży, ale dość niski - tylko 3 placki. Smak pomarańczowo-czekoladowy. Julka zrobiła takie oczyi zaczęła skakać i dziękować i w ogóle![]()
![]()
tess16 @ 26 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=652903a.kuku - super te linki można coś "odgapić"
Pozdrawiam, Teresaw maju urodziny syna wiem że to jeszcze długo ale już czegoś szukam żeby próbę zrobić
jak na razie wybrał wóz strażacki
tess16 @ 26 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=652903JotHa, Paulinka - Do tortu 5-piętrowego stelaż z rurą chromową w środku, dokładnie na wymiar wykonał mi mąż
(złota rączka). Natomiast tort z kokardkami jest bez stelaża i powiem, że miałam poważne obawy czy się nie zapadnie. Podstawę pod ten tort też zrobił mi mąż.
Torty są obłożone masą ticino, a róże wykonałam z białej czekolady.
Dodam, że obydwa torty wykonałam na podstawie zdjęć z katalogów angielskich na życzenie Państwa Młodych.
Ten 5-piętrowy był inspirowany tortem z wesela Toma Cruise Katie Holmes - tu podaję link do zdjęcia
Ja tam tone w zachwycie, bo niedawno dopiero zabralam sie za jakies slodkie zdobnictwo i w zyciu bym nie uwierzyla, ze mozna takie cudo, jak Ty robisz, wykonac w domu...
Mowisz, ze placek lezal na placku ? To jeszcze czary jakies odczyniasz kobieto.![]()
![]()
Obrazka nie widac bylo, moze teraz bedzie, po przeedytowaniu..
tess16 @ 26 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=653005Agatko, jest trochę pisania, a ja teraz jestem zajęta. W najbliższym czasie postaram się napisać.
tess16 @ 26 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=652974JotHa, ten ogromniasty tort był na stelażu z krążkami na każde piętro, a ten drugi z kokardkami bez stelaża. Tak napisałam wyżej.Tak wlasnie. Dlatego mowie, ze na dodatek czarujesz, bo tort kokardkowy sie utrzymal bez stalaza![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.