asieja
Member
- Kwi 22, 2008
- 800
- 0
- 0
Agata @ 9 Mar 2009 napisał:
Agata @ 9 Mar 2009 napisał:
Roxi @ 27 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=868268Dziękuje za przepis ciasteczka są pyszne
Czy możecie mi powiedzieć ilu % śmietana powinna być? Jaka będzie najlepsza?![]()
anek1987 @ 6 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=881267Czy możecie mi powiedzieć ilu % śmietana powinna być? Jaka będzie najlepsza?
18-22%.
.agatka. @ 6 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=88127618-22%.dziękuję![]()
Zrobiłam, są pyszne! Przypominają mi troszkę ciasteczka serowe ( z zapachu chyba bardziej).
Naprawdę polecam! Szybko sie robi.![]()
anek1987 @ 7 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=881461dziękuję![]()
Zrobiłam, są pyszne! Przypominają mi troszkę ciasteczka serowe ( z zapachu chyba bardziej).
Naprawdę polecam! Szybko sie robi.![]()
anni @ 7 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=889993Bardzo dziękuję! Bardzo smacznie!
Darujcie, ale nie znam polski, żyję w Ukrainie
[Attachment = 45128: IMG_5206.JPG]rany! jakie zdjęcie
mmmmmmmmmm..![]()
vespertine @ 18 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=901636U mnie te ciastka weszły do stałego repertuaru, nie ma osoby, której by nie smakowały.
A czy któraś z Was próbowała wykorzystać ten przepis jako spód do ciasta? Chodzi mi po głowie nalepoleonka z tym ciastem zamiast francuskiego. To ciasto jest lżejsze, no i nieporównywalnie łatwiejsze do przyrządzenia.Zrobiłam. Są booskie.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.