Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Solanki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 917163" data-attributes="member: 16068"><p>Maka chlebowa to po prostu taka, ktora ma powyzej 11 g bialka.... generalnie trzeba patrzec na tabelki na opakowaniu.</p><p>Ostatnio upieklam je nawet z pszennej tortowej (typ 450), ale maz mi kaprysil, ze za puszyste wyszly, bo powinny miec bardziej chlebowa niz bulkowa strukture. </p><p></p><p>Sprobuj, bo robi sie je bardzo szybko i sprawnie!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 917163, member: 16068"] Maka chlebowa to po prostu taka, ktora ma powyzej 11 g bialka.... generalnie trzeba patrzec na tabelki na opakowaniu. Ostatnio upieklam je nawet z pszennej tortowej (typ 450), ale maz mi kaprysil, ze za puszyste wyszly, bo powinny miec bardziej chlebowa niz bulkowa strukture. Sprobuj, bo robi sie je bardzo szybko i sprawnie! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Solanki
Top
Bottom