MarthaB @ 31 Jan 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1642798Nozykiem. Ale bardziej mi przeszkadza to ze muszę obierać w rękawiczkach bo od razu mi się robią jakieś mikroranki i dwa dni mam ręce zniszczone.u mnie wszystkie korzeniowe w rękawiczkach musze obierać bo mam to samo. Szczególnie palec wskazujący bardzo mi głęboko pęka i diabelnie boli. A używam obieraczki z Ikei, która wreszcie przypadła mi do gustu po mojej wysłużonej Pedrini,
Krystyna9 @ 31 Jan 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1642800u mnie wszystkie korzeniowe w rękawiczkach musze obierać bo mam to samo. Szczególnie palec wskazujący bardzo mi głęboko pęka i diabelnie boli. A używam obieraczki z Ikei, która wreszcie przypadła mi do gustu po mojej wysłużonej Pedrini,Krysia pokaż. Ja też korzeniowe obieraczką i też tylko w rękawiczkach, ale tylko ze względów estetycznych.
Moja obieraczka już kończy żywot, bardzo się wyrobiła i coraz grubiej obiera.
Krystyna9 @ 31 Jan 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1642803prawie traka sama jak ta https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30175140/Też mam taką (lub bardzo podobną) i jestem zadowolona. Ostra, cienko obiera i dobrze leży w ręce.
gracha @ 31 Jan 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1642807Dla mnie obieraczka tupperware jest najlepsza! Rękawic nie znoszę wkładać i nie wkładam. A pewnie powinnam. Dla estetyki.O tak, to bardzo ważna rzecz dla mnie, bo ja pracuję w sklepie i jak by to wyglądało gdybym brzydkie ręce do klienta wyciągnęła, a moje dłonie niestety bardzo szybko zachodzą od obieranych warzyw, taką mam skórę na dłoniach, muszę często kremować![]()
MarthaB @ 4 Apr 2019 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.