Teoretycznie lepiej jak sie przegryzie ale u mnie w domu to sie jeszcze nigdy nie udało
To chyba norma u takich, jak my tu lasuchow.![]()
![]()
![]()
Kiedys mi kolezanka dala podobny w wykonaniu przepis (szczegolow nie pamietam), tam byl chyba krem budyniowy na bazie maczki ziemniaczanej i tam faktycznie te 3 ciasta wychodzily warde, jak skala i namiekaly po kilku godzinach tym kremem. Placek smaczny byl w smaku (maslo maslane ) ale dosc trudno wylepialo sie formy surowym ciastem. Czy tu jest podobnie ?
tak wyputuje, bo szukam argumentow, co by usprawiedliwic wlasne lenistwo.![]()
![]()
![]()
Teoretycznie lepiej jak sie przegryzie ale u mnie w domu to sie jeszcze nigdy nie udało
To chyba norma u takich, jak my tu lasuchow.![]()
![]()
![]()
Kiedys mi kolezanka dala podobny w wykonaniu przepis (szczegolow nie pamietam), tam byl chyba krem budyniowy na bazie maczki ziemniaczanej i tam faktycznie te 3 ciasta wychodzily warde, jak skala i namiekaly po kilku godzinach tym kremem. Placek smaczny byl w smaku (maslo maslane ) ale dosc trudno wylepialo sie formy surowym ciastem. Czy tu jest podobnie ?
tak wyputuje, bo szukam argumentow, co by usprawiedliwic wlasne lenistwo.![]()
![]()
![]()
Trudnozobacz http://cincin.cc/index.php?showtopic=9580![]()
Dooobre !![]()
![]()
![]()
Moimi plackami szlo zabic![]()
![]()
![]()
Dzieki za linka![]()
ja musze sprawdzic moje zasoby.
Bo cos mi sie widzi, ze ta stefanka to nic innego jak miodownik mojej mamy![]()
![]()
Zgadza się![]()
Ale niektórzy robią miodownik z dwoma warstwami ciasta miodowego i jedną biszkoptową. Biszkopt smarują cienko kwaśnym dżemem, a na polewę rzucają orzeszki![]()
Tak właśnie miodownik piekła świętej pamięci ciotka męża - to był cud-miód miodownik![]()
fantastyczne ciasta wam wyszły dziewczyny. Ciesze sie okutnie![]()
Kasha a ty to ciasto zagniatałaś jak zwykłe kruche czy ucierałas jak dziewczyny zza wielkiej wody?Jak kruche - małżonek robił![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.