Cinka @ 1 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1536409Ciasto jak dobrze przestygnie po prostu zyskuje na stabilności, ale jak wam nie przeszkadza żeby je jeść łyżkąto śmiało!Ha haaa, dziękuję, V. nie wytrzymałby tak długo
pachnie z pieca cudnie
miałam robić ciasto od Doris http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-...udyniowa-pianka
, ale po przyjrzeniu się przepisom są prawie identyczne , a że nie miałam oleju to padło na styropian,
Wylizałam garnek po wiśniowym nadzieniu Dziuniowym, oj potwornie słodkie będzie to ciastowiśnie mało kwaśne
kasha @ 2 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1536483Genialne, nie wytrzymałam i też go musiałam spróbować, zrobiłam z połowy porcji i znikneło w mgnieniu oka
Znająć swoje szczęście spód ciasta podpiekłam, nałożyłam wiśnie Dziunine, na to masa bez wiórków i utarte ciasto.
Samo kruche ciasto idealne, takie jak powinno być, delikatnie kruche i rozpływające się w ustach, żaden ciapaty kluch, pycha.
V. zapytał z wyrzutem dlaczego tak poskąpiłam i nie zrobiłam całej porcjiWiedziałam,że wpadniesz w uzależnienie.Pyszne jest
neteczka @ 2 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1536484Wiedziałam,że wpadniesz w uzależnienie.Pyszne jestDo tej pory najbardziej, z ciast kruchych, smakował mi pleśniak ale to jest niebiańskie
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia