tatter
Moderator
- Gru 21, 2005
- 7,253
- 6
- 0
Elle9, tak i tak.
Neteczko, upieklam dzis Twoja szarlotke - absolutnie pyszna sie upiekla. Uzylam maki na kruche ciasta - mieszanki maki psznnej zwyklej i maki kukurydzianej, 70/30. Dalam gestej smietanki slodkiej i jogurtu. Ciasto chlodzilo sie przez noc, walkowalo calkiem przyzwoicie przez folie.
Mojemu mezowi upieczone ciasto bardzo smakowalo, surowe zreszta tez
Upieczemy jeszcze nie raz.
Neteczko, upieklam dzis Twoja szarlotke - absolutnie pyszna sie upiekla. Uzylam maki na kruche ciasta - mieszanki maki psznnej zwyklej i maki kukurydzianej, 70/30. Dalam gestej smietanki slodkiej i jogurtu. Ciasto chlodzilo sie przez noc, walkowalo calkiem przyzwoicie przez folie.
Mojemu mezowi upieczone ciasto bardzo smakowalo, surowe zreszta tez

Ostatnią edycję dokonał moderator: